Wanneer moet ik mijn trouwkostuum uitzoeken?

Veruit de meest gestelde vraag; ‘’Wanneer moet ik mijn trouwkostuum kopen?’’ Het kopen van een trouwkostuum is natuurlijk een bijzondere gelegenheid. Een trouwkostuum, draag je eigenlijk maar één dag. Toch heb je het je hele leven aan op je trouwfoto. De medewerkers van Trouwpakkenwinkel Topsuits kunnen u volledig bijstaan met raad en daad over trouwpakken.

Wanneer moet ik langskomen voor een trouwpak?

Wij adviseren 3 maanden van tevoren langs te komen. Op deze manier heb je de alle ruimste keuze, zo bestaat er de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen bij de fabriek, retouches uit te voeren, en indien nodig de laatste correcties nog uit te kunnen voeren voor een perfect passend trouwkostuum voor joúw grote dag. De trouwdag. Wel raden we je aan na het afspelden er op te letten dat je stabiel blijft in het gewicht. Mocht je toch om welke reden dan ook toch van gewicht te zijn veranderd? Dan kom gerust nog even langs, we bekijken naar de mogelijkheden. Natuurlijk hebben we ook een grote voorraad trouwkostuums, dus ook voor huwelijken op zeer korte termijn zijn er mogelijkheden.

Hoe werkt het kopen van een trouwkostuum bij Topsuits

Voor het uitzoeken van een trouwkostuum adviseren we een afspraak te maken, hoewel dit niet verplicht is. We nemen even de tijd om te bekijken waar je naar opzoek bent. Dan gaan we een selectie maken van een aantal kostuums die passen bij jouw als bruidegom, het jaargetijde van de trouwerij, het thema van de bruiloft etc. Vervolgens gaan we deze stuk voor stuk passen, we nemen hier rustig de tijd voor en jagen zeker niet op.

Hoeveel mensen kan ik meenemen bij het uitzoeken van een trouwkostuum?

Natuurlijk is het mogelijk om bij het uitzoeken van je trouwkostuum een aantal mensen mee te nemen. Om het voor jezelf niet te moeilijk te maken vragen we je dit aantal te beperken tot 3 personen. Wanneer je een grote groep meeneemt is de kans een stuk kleiner dat iedereen het mooi vind, waardoor je het voor jezelf ook moeilijker maakt het juiste trouwkostuum te kiezen. Natuurlijk mag het wel, het is een advies.

Wanneer een trouwkostuum kopen

Hoe lang duurt een afspraak voor het uitzoeken van een trouwpak?

Wij reserveren altijd drie uur voor het uitzoeken van een trouwkostuum. Dit kan misschien lang lijken, maar het is gebleken dat voor het maken van de juiste keuzes de tijd een belangrijke factor is.  Het uitzoeken van een trouwpak kost gemiddeld 2 ½ tot 3 uur de tijd. Wij zullen er altijd zorg voor dragen dat we jouw trouwpak bijzonder maken en afgestemd op jou als drager.

Normaal gezien reserveren we 1,5 uur voor het uitzoeken van een trouwkostuum, dit lijkt misschien wat lang. Maar we willen jouw als bruidegom graag de aandacht geven die trouwkleding verdient. Je trouwerij moet ten aller tijde een onvergetelijke gebeurtenis worden, je moet er dan natuurlijk tiptop uitzien!

Topsuits is onderdeel van De Bruidsmode Outlet & Bruidsmodeland