Trouwpakken trends 2020 voor de modieuze bruidengom!

Trouwpakken trends 2020

De Trends voor trouwpakken in 2020 zullen traditionele trouwkostuums nog steeds gangbaar blijven. Hieronder verstaan we de traditionele pakken in de kleuren blauw, grijs en zwart. Dit zijn trouwklassiekers die eigenlijk nooit ècht uit de mode zullen geraken.

De trouwpakken an sich zijn relatief ‘’minimalistich’’ uitgevoerd. Dit heeft als voordeel dat je het kostuum na de bruiloft op allerlei gelegenheden nog kunt dragen. Met een gilet, manchetknopen, vlinderdas of stropdas kun je dit kostuum helemaal naar eigensmaak samenstellen.  

Voor de iets meer extravagante bruidengom van 2020 trouwseizoen zien we de kleuren donkergroen en bordeauxrood veel terugkomen. Met deze kleuren val je als 2020 bruidengom op een subtiele manier op in de trouwerij, dit is natuurlijk precies de bedoeling als bruidengom!

Trouwpakken 2020 trends voor de bruidengom die graag op wil vallen

Wanneer je gaat voor een zomerbruiloft denk dan zeker eens aan lichtkleurige trouwkostuums, bijvoorbeeld lichtblauw of licht grijs. Maar ook lichtgroen kan echt heel goed uitpakken. Voor de echte lefhebbers onder ons denk ook eens aan lichtroze. Dit kan zeker in het bohemian thema echt prachtig zijn!

Wat ook kenmerkend is voor te trouwpakkentends van 2020 zijn de drukkere prints zoals ruitjes, streepjes paisley etc.

Kortom! Het mag in het trouwseizoen van 2020 ècht opvallen!

Trouwschoenen voor 2020

De trouwkostuums mogen dan in 2020 lekker opvallend zijn, daar staat tegenover dat de schoenen rustig, en van een ingetogen design mogen zijn. Weinig prints, dunne veters en een enkele gesp zijn helemaal van nu.

Natuurlijk is ook hier het voordeel weer dat je de trouwschoenen ook na je bruiloft kan dragen.

Tip: De lichte zomertrouwkostuums zijn goed te combineren met ivoorwitte trouwschoenen!

Mix & match met je best man

Waneer je er voor kiest dat ook je best man gematched moet worden met jou als bruidengom, kun je dit doen doen door bijvoorbeeld allemaal het zelfde kostuum aan te kopen, maar dat jij als bruidengom meer accesoires draagt. Je kunt het voor je best men dan iets simpeler houden. Doordat jullie wel het zelfde kostuum dragen, matchen jullie toch! Denk bijvoorbeeld aan een (andere) das, manchetknopen, een gilet etc. Er zijn legio mogelijkheden! Mix and match joúw bruiloft!

Topsuits is onderdeel van De Bruidsmode Outlet & Bruidsmodeland